Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orgonit-OM rezonátor

 Az Orgonit-OM rezonátorok

Napi használatban vírus és baktérium irtására készült, de szinte minden gyulladás és energiablokk alapú fájdalom, izomfeszültség, görcs oldására alkalmas, a használt típus függvénye, milyen kiterjedt lehetőségünk van. Ezen felül térharmonizáló, frissítő hatása is kihasználható a tornyon keresztül.  Az I. készülék a fogantyúin keresztül dolgozik, kézben, vagy a fájó testrészre téve, persze egymásról távolabb, akár ellentétes oldalra helyezve. A II. és III. Orgonitrezonátor már kiegészül egy Super Brain Generátorral (SBG) toronnyal és több frekvencián képes dolgozni. A fogantyúk itt is úgy használatosak, mint az I. készüléknél, de a tornyot már többféleképpen tudjuk használni. Alapvetően az SBG egy erős térharmonizáló, melyet egy Möbiusztekercs erősít antennaként is szolgálva, és a hegyikristály maggal pedig ultra- illetve infrahangokat sugározva hat a térre. Így közvetlen testi kapcsolat nélkül is élvezhetjük a jótékony rezgéseket. A 7,83 Hz a Schumann rezonancia, a 15 Hz az agyat ébren tartó, frissítő rezgés, a vírusirtó a 32 KHz.

Orgonit-OM rezonátor I

12 voltos tápegységről működő impulzusgenerátor, ehhez csatlakoztathatók a rezonátor fogantyúi. A kimenetén 32 kHz frekvenciájú jel jelenik meg. A készülékhez 2 db. rézfogantyú, azaz 2 db. 2 cm átmérőjű, 12.5 cm hosszú rézcső, mely orgonittal bélelve, csatlakozik. A rézfogantyúkat használat előtt érdemes ultrahang géllel bekenni, vagy hasonló termékkel, hogy javítva a kontaktust, hatékonyabb legyen. Bekapcsolás előtt a piros jelzésű (pozitív) fogantyút a bal, a nullát a jobb kézbe tartjuk, s lehetőleg ne érintsük őket össze. Először 7 perc „rezgetés”: majd 20-30 perces szünet, azután felcserélve a fogantyúkat megint 7 perc „rezgetés”, amit egy újabb 20-30 perces szünet követ, majd fogantyúcsere és a harmadik 7 perces „rezgetés”. Betegség esetén legalább napi egy kezelés, és minimum 10 napig. Energetizálásra lehet ritkított kezeléseket is, az időt mindenki beállítja a saját érzése szerint.

Az Orgonit-OM rezonátor II.-III. Egy 12 voltos elemtartó tápegységről működő impulzusgenerátor, ehhez csatlakoztathatók a rezonátor fogantyúi vagy az SB torony. A kimenetén 32 kHz, 15Hz vagy 7,83 Hz frekvenciájú jel jelenik meg, a váltást a kapcsolók átkapcsolásával végezzük.  A készülékhez 2 db. rézfogantyú vagy az SB torony csatlakoztatható. A fogantyúkat a fentebb leírt Orgonit-OM rezonátor I. szerint használjuk. Ha a toronyra kapcsolunk akkor lehetőségünk van SBG üzemmódra vagy Orgonit-OM rezonátor üzemmódra. Térharmonizálásra minden frekvenciát használhatunk, de pl. a vírusirtó jól dolgozik 15 Hz-el is. Az elemek nem tartozékok, de akkumulátorokat is lehet használni.

Miért 3 kezelés? Dr. Hulda Clark tapasztalata: az első kezelés megöli a férgeket, vírusokat, baktériumokat stb., de néhány perc múlva újból megjelennek vírusok és baktériumok a szervezetben, az elpusztult férgekből vagy azokból a szervekből, ahova a „rezgetés” nem hat el. A második kezelés ezeket öli meg. Néhány perc múlva újból megjelenik néhány, valószínűleg elhalt baktériumokból felszabadult vírus, a harmadik kezelés ezeket pusztítja el. A Doktornő szerint a férgeken belüli kórokozók azért nem halnak meg azonnal, mert az elektromos áram a férgek felületén halad és a bennük lévő kórokozók „árnyékolva” vannak

Árt-e a „rezgetés”-zeppelés az embereknek?

 A zeppelés, amit magyarul biorezonancia-módszernek kereszteltek el, Dr. Hulda Clark szerint azért nem árt az embereknek, mert alacsony, emberre nézve ártalmatlan frekvenciákról, kis feszültségekről és áramerősségekről, és rövid, pár perces kezelésekről van szó. A kúra, tehát a napi 3 kezelés max. 3 hétig tarthat. A „rezgetést”  nem javaslom terhes nők és szívritmus szabályzót viselők számára. A hasznos baktériumok feltöltéséhez otthon elkészített joghurtot javaslok.

A berendezés Kezelése:

 Bekapcsolás a nyomógombbal, a K1 és K2 kapcsolókkal lehet kiválasztani a megfelelő frekvenciákat.

A vezetékeket csak a megfelelő helyre csatlakozva lehet használni, szinte lehetetlenség összekeverni a csatlakozókat, színre színt, méret a mérethez. használat közben ügyeljünk, hogy a markolatokkal, kezelő rudakkal ne csináljunk zárlatot, azaz ne érjenek egymáshoz.

K1-0 K2-0 = 7,83 Hz,

K1-1 K2-0 = 15 Hz,

K1-1 K2-1 = 32 KHz  

Ezt letöltheted Orgonit-OM rezonátor.pdf